Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Konkurs za Cisco CCNA program

 

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA objavljuje

KONKURS

za upis I. generacije polaznika na Cisco akademiju mrežnih tehnologija za CCNA program Exploration

Nastava počinje 25.02.2013. godine i odvijat će se u prostorijama Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom.

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA koja djeluje u okviru Akademije cjeloživotnog učenja eMPIRICA je dio velike i uspješne porodice od 10.000 Cisco akademija u 165 zemalja širom svijeta.

O programu: Cisco Certified Network Associate program Exploration – polaznici usvajaju tehničke vještine koje su potrebne za dobijanje stručnog zvanja iz područja mrežnog rada kao i za uspjeh u brojnim zanimanjima vezanima uz mrežni rad kao što su mrežni tehničar, mrežni administrator ili mrežni inženjer. Ovaj program odvija se u opsežnim teoretskim i praktičnim uslovima, sličnim praksama u visokoškolskim obrazovnim institucijama. Od polaznika programa CCNA Exploration očekuju se napredne vještine rada na računaru i dobro poznavanje engleskog jezika.

Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti.

Organizacija nastave na CCNA programu

CCNA certifikati

Cijena i način plaćanja CCNA programa

Prijava na CISCO Akademiju

Popunjenu prijavu poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na fax +387 49 230 110.

Da li znate da u Vašem gradu imate visokoškolsku i edukacijsku kuću koja radi po najvišim svjetskim standardima?

 Visoka škola eMPIRICA je registrovala lokalnu Cisco akademiju VS eMPIRICA koja pruža najtraženiju neformalnu edukaciju u svijetu! 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics