Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Poklanjamo troškove Cisco akademije studentima Inženjerske informatike

Dragi budući studenti koji upisujete studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH u akademskoj 2012./2013. godini,

za vas koji odaberete studijski program Inženjerska informatika obezbijedili smo dodatnu pogodnost - GRATIS pohađanje programa Cisco akademije u okviru samog studija - poklanjamo vam 2000 KM!

Studenti koji upišu studijski program Inženjerska informatika u okviru samog studijskog programa pohađaju sva četiri semestra Cisco akademije mrežnih tehnologija, kroz četiri nastavna predmeta koja sadržajno odgovaraju programu Cisco akademije. Nastava na navedenim predmetima se odvija prema međunarodnom programu Cisco akademije mrežnih tehnologija, korištenjem jedinstvenih obrazovnih resursa i originalne Cisco opreme. Edukacija u okviru Cisco akademije, ukoliko se upisuje u nekom od ovlaštenih Cisco edukacijskih centara u BiH, košta 2000 KM. Našim studentima Inženjerske informatike smo ovu edukaciju omogućili besplatno korištenjem resursa naše ovlaštene Cisco akademije VS eMPIRICA.

Plaćate školarinu i besplatno dobijate dodatni edukacijski program - štedite 2000 KM!

Polaganjem ispita iz odgovarajućih nastavnih predmeta polažete i gradivo u okviru Cisco akademije!

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics