RAČUNARSTVO I INFORMATIKA eMPIRICOM TUZLA

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

  • Predavači na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA su renomirani profesori i stručnjaci iz BiH, Slovenije i Srbije, koji su znanja i iskustva sticali na priznatim univerzitetima i rukovodili međunarodim projektima. 
  • Mogućnost sticanja DVOJNE DIPLOME Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoke škole računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli. 
  • U toku studija steći ćete i znanja potrebna za dobijanje priznatih industrijskih certifikata. U okviru studijskog programa Inženjerska informatika pohađat ćete besplatno CCNA program na našoj lokalnoj Cisco akademiji mrežnih tehnologija, koji je ujedno integriran u program studija. Na studijskom programu Poslovna informatika pohađat ćete besplatno jedan semestar CCNA Discovery programa. Svoje studente obučavamo korištenjem resursa Cisco Networking Academy, Oracle Academy, MS Azure Dev Tools for Teaching, Cisco WebEx Teams, Microsoft Office 365. 
  • Promoviranje znanja, zalaganja i uspjeha studenata – nagrade najboljim studentima, angažovanje studenata na STEM akademiji za djecu i mlade, finasiranje učešća na naučnim i stručnim skupovima.
  • Promoviranje poduzetništva i istraživanja - u okviru ICT Business Innovation Center eMPIRICA kreativne i inovativne ICT studente i inženjere podržavamo u razvoju njihovih poduzetničkih ideja i projekata kroz osnivanje startup kompanija. 
  • Mogućnost plaćanja školarine u 12 rata, za jednu studijsku godinu.
  • Posredovanje pri dobijanju stipendija i zaposlenja – za svoje najbolje studente posredujemo u dobijanju studentskih stipendija i zaposlenja kod IT i drugih kompanija.
  • Industrijska praksa se obavlja u najboljim IT kompanijama, gdje studenti stiču kvalitetna i neophodna praktična znanja iz realnog sektora.
  • Mogućnost studiranja uz rad  - iskoristite svoje vrijeme, studirajte kad Vama odgovara. Profesionalno i kvalitetno organizovan studij na daljinu Vam to omogućava!
  • Mogućnost zaposlenja odmah nakon diplomiranja – IT stručnjaci su dominantno deficitaran kadar u cijelom svijetu!

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics