Članci

Projekti mobilnosti sa Slovenijom

Visoka škola za poslovne nauke iz Ljubljane, R Slovenija

U okviru Ključne akcije 1 Erasmus+ programa Visoka škola eMPIRICA je u dva poziva, u partnerstvu sa Visokom školom za poslovne nauke iz Ljubljane, Slovenija, dobila sredstva Evropske komisije za mobilnost studenata i nastavnog osoblja. U sklopu ova dva projekta, koje smo realizovali u periodu 2016.-2018. (2016-1-SI01-KA107-021508) i 2017.-2019. (2017-1-SI01-KA107-035279), troje studenata sa Visoke škole eMPIRICA je provelo po jedan semestar studirajući na partnerskoj instituciji u Ljubljani, pri čemu su svi troškovi boravka bili pokriveni stipendijom iz sredstava projekta. S obzirom na to da je u pitanju kreditna mobilnost, izabranim studentima su položeni ispiti i osvojeni krediti bili priznati na Visokoj školi eMPIRICA po okončanju mobilnosti.

Pored studenata, četiri nastavnika Visoke škole eMPIRICA provelo je svoju mobilnost na partnerskoj instituciji u Ljubljani u ukupnom trajanju od 4 sedmice u svrhu predavanja, a 3 nastavnika sa Visoke škole za poslovne nauke iz Ljubljane odradili su svoju mobilnost na Visokoj školi eMPIRICA u ukupnom trajanju od 3 sedmice.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics