Članci

Poklanjamo upisninu za dvojnu diplomu u akademskoj 2012./2013. godini

Dragi budući studenti koji upisujete studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH u akademskoj 2012./2013. godini,

za vas koji odaberete studijski program Poslovna informatika i opciju dvojne diplome u kojoj po završetku studija dobijate:

  • diplomu Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH i
  • diplomu Visoke šole za poslovne vede iz Ljubljane (Ljubljana School of Business)

obezbijedili smo dodatnu pogodnost - GRATIS upisnina za dvojnu diplomu na Ljubljana School of Business, koja iznosi 290 eura!

Studenti koji studiraju po studijskom programu Poslovna informatika uz dvojnu diplomu, upisuju se istovremeno, prema pravilima, na Visoku školu eMPIRICA u Brčko distriktu BiH i Visoku šolu za poslovne vede iz Ljubljane. Troškovi upisnine za dvojnu diplomu na Visokoj šoli za poslovne vede iz Ljubljane za kompletan studij iznose 290 eura. Ove godine, našoj prvoj generaciji studenata, poklanjamo iznos troškova upisnine za dvojnu diplomu!

Studijski program Poslovna informatika na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH je jedini studijski program poslovne informatike u BiH koji studentima nudi dvojnu diplomu po završetku studija -  diplomu licencirane visokoškolske institucije iz BiH  (Visoka škola eMPIRICA) i diplomu akreditirane visokoškolske institucije iz EU (Ljubljana School of Business).

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics