Aktuelne vijesti

Drugi upisni rok na Visokoj školi eMPIRICA 2012/2013

Na osnovu člana 3. Konkursa za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH u akademskoj 2012./2013. godini, 13.08.2012. godine počeo je DRUGI UPISNI ROK na Visokoj školi eMPIRICA. Podnošenje prijava za upis traje do 22.09.2012. godine. U tom periodu zainteresovani kandidati mogu predati svoje PRIJAVE i prateću dokumentaciju, definisano uslovima KONKURSA.

Još raspolažemo sa određenim brojem slobodnih mjesta za upis na oba studijska programa: Inženjerska informatika i Poslovna informatika, uz mogućnost odabira načina studiranja: redovan studij ili studij na daljinu.

Stoga pozivamo sve zainteresovane buduće studente da nas posjete, kontaktiraju, informišu se o našim studijskim programima na web stranici i facebook profilu Visoke škole eMPIRICA, te da donesu ispravnu odluku koja će odrediti njihovu profesionalnu i finansijsku budućnost, odabirom studija koji nudi savremena znanja i upotrebljive vještine u oblasti koja je dominantno deficitarna na tržištu rada u svijetu i kod nas.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics