Aktuelne vijesti

Dokumentacija potrebna za upis na Visoku školu eMPIRICA

Spisak primljenih kandidata koji su se prijavili na Konkurs za upis studenata na prvom upisnom roku bit će objavljen 14.07.2013. godine, a primljeni kandidati će biti obaviješteni i putem e-mail poruke. Upis će se obaviti u periodu od 15.07.2013. do 20.07.2013. godine (8-16 sati). Primljeni kandidati su prilikom upisa dužni priložiti sljedeće:

 • Ljekarsko uvjerenje,
 • Dvije fotografije dimenzija 50x60 mm,
 • Upisni materijal:
  • Indeks,
  • Upisni list,
  • Semestralni list,
 • Dokaz o uplati upisnine,
 • Dokaz o uplati I. rate školarine.

Upisni materijal: indeks, upisni list i semestralni list kandidati mogu od ponedjeljka, 15.07.2013. godine, kupiti u knjižari u neposrednoj blizini Visoke škole eMPIRICA. Pored gore navedenog, u našoj Studentskoj službi će dobiti dva primjerka Prijavnog lista za statistiku, kao i svu potrebnu pomoć prilikom popunjavanja obrazaca.

Sadržaj uplatnica za upisninu i školarinu možete pogledati OVDJE.

U skladu sa članom 101. Zakona o visokom obrazovanju Brčko distrikta BiH, Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH i primljeni kandidati će na dan upisa potpisati Ugovor o studiranju kojim će biti regulisana prava i obaveze strana potpisnica.

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics