Aktuelne vijesti

Uspješno organizovan drugi Informativni dan

 

Veliki broj zainteresovanih za studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH organizovala je 16. juna 2012. godine drugi Informativni dan za svoje buduće studente i njihove roditelje u prostorijama škole.

Zainteresovani budući studenti prisustvovali su prezentacijama studijskih programa Poslovna informatika i Inženjerska informatika koje ova visokoškolska ustanova nudi, upoznali se sa nastavnim i administrativnim osobljem te razgledali učionice i ICT laboratorije koje će koristiti tokom studiranja.

Posjetioci koji su uglavnom došli iz Brčko distrikta i Tuzlanskog kantona, ali i iz drugih dijelova BiH, su pokazali najveći interes za informacije koje se odnose na način organizovanja i izvođenja nastavnog procesa, dvojnu diplomu, industrijske certifikate, kao i druge važne aspekte studiranja na Visokoj školi eMPIRICA. Određeni broj budućih studenata su odmah predali prijave za upis, sa potrebnim dokumentima, i tako sebi osigurali mjesto za studij na Visokoj školi eMPIRICA.

Kako su budući studenti imali priliku čuti tokom Informativnog dana, Visoka škola eMPIRICA je za svoje buduće studente koji upisuju prvu godinu studija u akademskoj 2012./2013. godini obezbijedila posebne finansijske pogodnosti. Naime, studentima studijskog programa Poslovna informatika koji odaberu opciju dvojne diplome Visoka škola eMPIRICA finansira troškove upisnine za dvojnu diplomu na Ljubljana School of Business koji iznose 290 eura. Osim toga, studentima studijskog programa Inženjerska informatika Visoka škola eMPIRICA finansira troškove edukacije u okviru lokalne Cisco akademije VS eMPIRICA koji iznose 2000 KM

Visoka škola eMPIRICA je sve posjetioce podsjetila da prvi upisni rok, koji je počeo 30.04.2012., još uvijek teče i ostaje otvoren do 29.06.2012. godine, dok će se podnošenje prijava u drugom upisnom roku vršiti od 13.08.2012. do 22.09.2012. godine.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics