Aktuelne vijesti

Odobrene posebne finansijske pogodnosti studentima

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH je za svoje buduće studente koji upisuju prvu godinu studija u akademskoj 2012./2013. godini obezbijedila posebne finansijske pogodnosti.

eMPIRICA zgrada

Studentima studijskog programa Poslovna informatika koji odaberu opciju dvojne diplome Visoka škola eMPIRICA finansira troškove upisnine za dvojnu diplomu na Ljubljana Schoole of Business koji iznose 290 eura. Studijski program Poslovna informatika na Visokoj školi eMPIRICA je jedini studij poslovne informatike u BiH koji studentima nudi dvojnu diplomu po završetku studija -diplomu licencirane visokoškolske institucije iz BiH  (Visoka škola eMPIRICA) i diplomu akreditirane visokoškolske institucije iz EU (Ljubljana School of Business). OPŠIRNIJE.

Učionica A2

Studentima studijskog programa Inženjerska informatika Visoka škola eMPIRICA finansira troškove edukacije u okviru lokalne Cisco akademije VS eMPIRICA koji iznose 2000 KM. Studijski program Inženjerske informatike na Visokoj školi eMPIRICA je jedini inženjerski informatički studij u BiH koji studentima omogućava da u okviru studija, kroz odabrana četiri predmeta, pohađaju program Cisco akademije mrežnih tehnologija. Nastava na navedenim predmetima se odvija prema međunarodnom programu Cisco akademije mrežnih tehnologija, korištenjem jedinstvenih obrazovnih resursa i originalne Cisco mrežne opreme. OPŠIRNIJE.

ICT lab

Učionica A1

 

 

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics