Aktuelne vijesti

Uspješno organizovan prvi Informativni dan

U četvrtak, 10. maja 2012. godine održan je prvi Informativni dan Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH.

Ovom prilikom su zainteresovani maturanti i njihovi roditelji, te ostali budući studenti  prisustvovali prezentacijama studijskih programa Poslovna informatika i Inženjerska informatika koje ova visokoškolska ustanova nudi, upoznali se sa nastavnim i administrativnim osobljem te razgledali učionice i ICT laboratorije koje će studenti koristiti tokom svog studija.

Tokom razgovora sa akademskim i administrativnim osobljem Visoke škole eMPIRICA, budući studenti su se najviše interesovali o načinu organizovanja i izvođenja nastavnog procesa, dvojnoj diplomi, pripremi za dobijanje industrijskih certifikata, kao  i drugim aspektima studiranja na Visokoj školi eMPIRICA.

Osim individualnih posjetilaca iz Brčko distrikta BiH i Tuzlanskog kantona, Visoku školu računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA je organizovano posjetilo i oko stotinjak maturanata brčanskih srednjih škola, koji su tokom svog posjeta i druženja sa nastavnim osobljem imali priliku da dobiju sve potrebne informacije o prijavi, upisu i studiranju na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Kompletan album sa slikama možete pogledati OVDJE.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics