Aktuelne vijesti

Najava treninga Efikasna komunikacija i Prodajne vještine u BIT centru u Tuzli

 

Unaprijedite svoje poslovno komunikacijske vještine uz treninge Efikasna komunikacija i Prodajne vještine

18. i 19. aprila 2012. godine u BIT centru u Tuzli

Akademija cjeloživotnog učenja Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA Vas, u saradnji sa svojim partnerima: edukacijskom kućom Halpet d.o.o. Zagreb (www.halpet.hr) i firmom Procom d.o.o. Tuzla, poziva da se prijavite na jednodnevne treninge poslovno komunikacijskih vještina:
  • Efikasna komunikacija, trening će se održati u srijedu, 18.04.2012. godine sa početkom u 9:00 sati u BIT centru, Trg slobode 16, Tuzla.
  • Prodajne vještine, trening će se održati u četvrtak, 19.04.2012. godine sa početkom u 9:00 sati u BIT centru, Trg slobode 16, Tuzla.

Trening Efikasna komunikacija je namijenjen direktorima, menadžerima, voditeljima odjeljenja i timova, stručnjacima za pojedina područja (prodaja, marketing, IT...) te svim ljudima koji žele unaprijediti komunikaciju u poslovnom i privatnom životu.

Trening Prodajne vještine je namijenjen prodajnim predstavnicima, voditeljima prodajnih timova, voditeljima prodaje i voditeljima ključnih klijenata, odnosno za potrebe svih zaposlenika u prodaji.

Naše treninge izvode certificirani treneri firme Halpet d.o.o. Zagreb, prema Halpet LPC® (Learn, Practice, Communicate) metodi, koja je nastala 2001. godine kao rezultat dugogodišnjeg rada HalPet stručnjaka u edukaciji odraslih. Metoda je razvijena za potrebe poslovnih ljudi koji žele, trebaju i očekuju vidljive i odmah primjenljive rezultate učenja u stvarnom poslovnom i privatnom okruženju.

Rad je organizovan u malim grupama od 15 učesnika, koji predviđa: analiziranje potreba ciljane grupe polaznika, modeliranje i izrada treninga prema potrebama grupe, interaktivan i praktičan rad uz korištenje profesionalne opreme, nastavne materijale, analizu evaluacije i prijedlog za daljnju edukaciju.

Struktura treninga: 30% teorijska obrada sadržaja, 60% praktičnog rada u grupama, 10% individualnog rada.

Promotivna cijena jednog dana treninga je 199,00 KM. U cijenu su uključena predavanja, prezentacije i pisani materijali, ručak, osvježenje u pauzama, potvrda o učešću na treningu.

Za više informacija o našim treninzima i programima cjeloživotne edukacije molimo pogledajte ovdje.

Firme modernog evropskog profila permanentno insistiraju na unaprijeđenju poslovne izvedbe i podizanju svoje profesionalnosti na viši nivo. Da bi bili još uspješniji u poslu koji radite potrebno je da ojačate svoje stručne kompetencije primjenom novih pristupa svakodnevnom poslovanju.

Uvjereni da ćemo i ovim treninzima iz naše bogate ponude programa cjeloživotne edukacije doprinijeti unaprijeđenju Vaših poslovno komunikacijskih vještina koje su značajne za Vas kao pojedinca kao i za Vašu kompaniju, srdačno Vas pozdravljamo, te Vas molimo da prijavu za učešće na treninzima pošaljete na naš e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na fax: 035 363 991, ili se prijavite putem naše web stranice ovdje.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics