Aktuelne vijesti

Održan trening Efikasna komunikacija u Brčkom

Akademija cjeloživotnog učenja eMPIRICA, koja djeluje u sklopu Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH, organizovala je 22.03.2012. godine trening pod nazivom Efikasna komunikacija iz programa Komunikacijske vještine. Trening je izveden u  saradnji  sa  renomiranom  edukacijskom  kućom  HalPet iz Zagreba, čiji stručnjaci već petnaest godina omogućavaju treninge poslovnim ljudima i vodećim firmama iz cijele Hrvatske i regiona. Polaznici su imali priliku upoznati tehnike efikasne komunikacije kroz licenciranu Halpet LPC® (Learn, Practice, Communicate) metodu, koja je razvijena za potrebe poslovnih ljudi koji žele, trebaju i očekuju vidljive i odmah primjenljive rezultate učenja u stvarnom poslovnom i privatnom okruženju.

Na treningu su učestvovali predstavnici javne uprave, javnih i privatnih preduzeća Brčko distrikta BiH, kao i Tuzlanskog kantona.

Polaznici treninga su imali priliku da obrade slijedeće teme: Važnost komunikacije, Proces komunikacije, Prepreke za uspješnu komunikaciju, Komunikacijske pretpostavke i pravila, Komunikacijski stilovi, Verbalno i neverbalno komuniciranje, Aktivno slušanje, Povratna informacija, Emocionalna inteligencija, Asertivnost.

Visoka škola eMPIRICA nastavlja sa realizacijom svojih programa cjeloživotnog učenja za pojedince i kompanije, te vrši i dalje upis polaznika za naredne termine treninga iz oblasti poslovno komunikacijskih vještina koji će se održati  18. i 19. aprila, te  16. i 17. maja 2012. godine, kao i upis polaznika  na Cisco akademiju i ECDL program edukacije (TRENINZI I PROGRAMI).

Učesnici su OVAKO ocijenili trening.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics