Aktuelne vijesti

Osvoji stipendiju od 2500 KM - eMPIRICA ICT Challenge 2023

Ako voliš informatiku, ovo je izvrsna prilika za tebe! Pozivamo te da se prijaviš na testiranje u znanju iz oblasti informacijsko komunikacijskih tehnologija koje se održava ONLINE i osvojiš vrijednu stipendiju za upis na Visoku školu eMPIRICA u Brčkom.

Prvi termin testiranja: 17.03.2023. godine.

 Drugi termin testiranja: 25.04.2023. godine

 

Šta je eMPIRICA ICT CHALLENGE?

eMPIRICA ICT CHALLENGE je testiranje u znanju iz oblasti informacijsko komunikacijskih tehnologija (ICT), na kom će se provjeravati opća teorijska znanja u području ICT, kao i opća informiranost o aktuelnim temama iz ICT svijeta.

 

Kako se prijaviti?

Za prijavu je potrebno popuniti OBRAZAC za prijavu.

 

Mjesto i datum održavanja

Testiranje se organizuje 17.03.2023. godine i 25.04.2023. godine, i to ONLINE, prema rasporedu koji će Visoka škola eMPIRICA dostaviti prijavljenim kandidatima. 

 

Nagrade: stipendije u iznosima od 250 do 2500 KM

Kandidati koji pređu prag od 50% bodova na testu ostvaruju pravo na vrijednu stipendiju za upis na studij po izboru na Visokoj školi eMPIRICA u Brčkom, u iznosima od 250 do 2500 KM, zavisno od ostvarenih bodova.

 

Organizacija testiranja

Kandidati polažu online test sa lokacije na kojoj se nalaze, u terminu testiranja. Rangiranje uspješnih kandidata se vrši na osnovu osvojenih bodova na testu, i to samo u slučaju da kandidati ostvare više od 50% bodova. Sa ostalim propozicijama kandidati će biti upoznati prije testiranja.

 

PRIHVATI IZAZOV I PRIJAVI SE

Prijavite se putem OBRASCA za prijavu.

Za više informacija o studijskim programima na Visokoj školi eMPIRICA posjetite linkove:

INŽENJERSKA INFORMATIKA

POSLOVNA INFORMATIKA

Zašto je mudro odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA pogledajte OVDJE.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics