Aktuelne vijesti

Predupis studenata za akademsku 2022./2023. godinu

 

BUDI U DRUŠTVU ONIH KOJI MIJENJAJU SVIJET NA BOLJE - PRIJAVA ZA PREDUPIS

Želiš li biti u društvu onih koji mijenjaju svijet na bolje? Sa nama biraš svoj put i postaješ važna karika u kreiranju budućnosti. 

Želiš li biti slobodan? Živjeti gdje god poželiš, birati posao i poslodavca, disati punim plućima i biti finansijski osiguran? Kreirali smo jedinstvenu formulu za tvoj uspjeh. 

Vrata mogućnosti su otvorena. Na tebi je da prođeš kroz njih i započneš ostvarivati vlastite snove. Želiš li podršku na putu koji te vodi u poslove budućnosti?

PREDUPIS JE POČEO! 

BIRAJ AKREDITIRANI FAKULTET KOJI JE SAVRŠEN SPOJ TEORIJE I PRAKSE

Dobit ćeš vještine i znanja da postaneš neizostavna karika na tržištu rada. Naš program potpuno prati nove tehnologije i savršen je spoj teorije i prakse.

Dobit ćeš dostupne profesore, resurse i alate da svoje znanje primijeniš u građenju profitabilne karijere i uživaš u svojim vještinama.

Imaš mogućnost da se specijalizuješ u određenoj oblasti računarstva i informatike izborom jednog od dva studijska programa:

  • Inženjerska informatika
  • Poslovna informatika

Nakon završetka studija stičeš diplomu o završenom prvom ciklusu studija za akademsku titulu i stručno zvanje:

BACHELOR INŽENJERSKE INFORMATIKE ili BACHELOR POSLOVNE INFORMATIKE.

90% naših diplomanata je pronašlo posao u struci odmah nakon završetka studija!

Konkurs za upis studenata na prvu godinu studija u akademskoj 2022./2023. godini bit će objavljen u maju 2022. godine. Do tada možeš popuniti PRIJAVU ZA PREDUPIS studenata, te sebi rezervisati mjesto za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics