Aktuelne vijesti

Predupis studenata - ostvarite popust na školarinu

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom obrazovne ustanove i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh. Želimo da odaberete studij koji će vam brzo donijeti dobro plaćeno zaposlenje i slobodu kod odabira radnog mjesta, moderna znanja i iskoristive vještine – studij kakav upravo nudimo na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom.

Analize naše Alumni zajednice pokazuju da 90% naših studenata pronađe zaposlenje u struci unutar 3 mjeseca po diplomiranju. Budi i Ti jedan od njih, budi i Ti eMPIRICA student.

Konkurs za upis studenata na prvu godinu studija u akademskoj 2021./2022. godini bit će objavljen krajem maja 2021. godine. Do tada možete izvršiti PREDUPIS do 31.05.2021. godine, čime ostvarujete poput od 10% na školarinu prilikom upisa, te ujedno osiguravate mjesto na željenom studijskom programu - Inženjerska informatika i Poslovna informatika.

Prijavu na predupis možete popuniti OVDJE.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics