Aktuelne vijesti

Cisco akademija - upis nove generacije polaznika

Postanite vlasnik jednog od svjetski najtraženijih svjetskih ICT certifikata

Jedinstvena ponuda u BiH - pohađajte NOVI CCNA 7 program Cisco akademije mrežnih tehnologija po nevjerovatnoj cijeni!

Novi ciklus počinje 05.04.2021. godine. Nastavu možete pratiti UŽIVO ili ONLINE, prema sljedećem rasporedu:

  • UŽIVO u Tuzli, u terminima ponedjeljak i srijeda 16:30 - 19:15,
  • ONLINE bilo kada iz svog doma, putem naše eCampus platforme i Cisco Networking Academy portala.   

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU   

Nudimo Vam i posebne finansijske pogodnosti – kompletan CCNA 7 program za nevjerovatnih 1.197,00 KM (redovna cijena 2.000,00 KM)! Omogućavamo plaćanje školarine kroz tri rate od po 399,00 KM.

Svi kandidati koji uspješno polože CCNA 7 program prema propozicijama Cisco akademije (položeni svi testovi sa preko 75% i finalni test iz prvog pokušaja) dobijaju do 50% popusta za polaganje ispita za sticanje industrijskog Cisco CCNA certifikata.

I to nije sve!!!!

Kandidatima koji uspješno završe CCNA 7 program Cisco akademije na Visokoj školi eMPIRICA i potom se odluče za studij na Visokoj školi eMPIRICA ili Visokoj školi eMPIRICOM, nudimo dodatne finansijske pogodnosti - 50% popusta na školarinu za prvu godinu studija, kao i priznata 3 položena ispita koji se slušaju prema programu CCNA 7.

Cisco Networking Academy je globalni edukacijski program koji polaznicima omogućava sticanje fundamentalnih ICT vještina u oblasti dizajna, izgradnje i upravljanja kompjuterskim mrežama, kao i sticanje drugih vještina potrebnih za razvoj karijere, kao što su rješavanje problema, timski rad i kritičko razmišljanje. Program je ustanovljen 1997. godine, jedinstven je u cijelom svijetu, i godišnje ga pohađa 900.000 polaznika.
Akademija omogućava pristup online kursevima, interaktivnim alatima, praktičnim treninzima i mrežnim simulacijama u cilju razvoja praktičnih vještina koje će polaznicima pomoći u ostvarenju karijere u oblasti ICT u skoro svim vrstama industrije i poslovanja širom svijeta.
Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti.

Kompletan CCNA 7 program Cisco akademije traje 210 sati, kroz tri kursa:

Nakon svakog odslušanog kursa polaže se pripadajući završni ispit koji se sastoji od praktičnog i teorijskog dijela, nakon čega se stiče certifikat za navedenu oblast izdat od strane Cisco Academy. Osim toga, Visoka škola eMPIRICA uspješnim kandidatima dodatno izdaje i svoj certifikat za položen Cisco CCNA 7 program.

OBRAZAC ZA PRIJAVU   

ISKORISTITE OVU NEVJEROVATNU PONUDU, POVEĆAJTE SVOJE ŠANSE ZA ZAPOSLENJE, POSTANITE NAJTRAŽENIJI ICT KADAR NA TRŽIŠTU!

Dodatne infomacije na:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 61 164 694

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics