Aktuelne vijesti

Testimonials - naši diplomanti o nama

Naida Brodlić, Bachelor poslovne informatike, Route Settlement Administrator at The Coca-Cola Company, Slovenia

“Vjerujem da u kombinaciji online studiranja i studiranja uživo, koji su dostupni na Visokoj školi eMPIRICA od njenog osnivanja, leži budućnost kvalitetnog izvođenja nastave. Zahvaljujući dvojnoj diplomi koju sam stekla na eMPIRICI i Erasmus razmjeni studenata, danas živim, studiram na master studiju i radim u Ljubljani.”

 

 

Elvir Nuhanović, Bachelor inženjerske informatike, Software Developer at e.Solutions GmbH, Germany

“Studiranje na Visokoj školi eMPIRICA omogućilo mi je da steknem nova znanja ali i da učvrstim već prethodno stečeno znanje, a što mi je dalje služilo u razvijanju potrebnog skill-seta za daljnji rad u IT-industriji. Nastavni plan i program je jako zanimljiv i razlikuje se dosta u poređenju sa ostalim fakultetima. Zaslužno tome su i praktična i interaktivna nastava. Sa diplomom koju sam bez problema nostrificirao trenutno radim i živim u Njemačkoj.”

 

 

Edmir Fazlović, Bachelor poslovne informatike, Co-Founder & Digital Designer at @insuper.digital, Brčko-Graz

”Prava avantura je bilo studirati na Visokoj školi eMPIRICA. Okosnica mog studiranja je bio bogat i zanimljiv nastavni plan i program. Tokom studija, imao sam priliku naučiti dosta toga iz različitih oblasti, raditi na zanimljivim projektima i na kraju se specijalizirati se za onu oblast koja meni najviše odgovara. Danas radim kao UI/UX dizajner, za inostrane i domaće kompanije.”

 

 

Jasmin Stovrag, Bachelor inženjerske informatike, Software Engineer - Android Developer kod Klika Sarajevo

“Studij na Visokoj školi eMPIRICA mi je omogućio da steknem znanja koja su aktuelna, konkretna i tražena u IT industriji. Nastavni plan i program je koncipiran da kroz “face-to-face” i online metode učenja i provjere znanja, a prateći svjetske najbolje prakse u obrazovanju, olakša i unaprijedi kvalitet studiranja. Brzo zaposlenje u IT industriji je definitivno opravdalo moja stečena znanja tokom studija.”

 

 

Haris Bećić, Bachelor inženjerske informatike

“Studij na Visokoj školi eMPIRICA je bio prije svega izrazito zanimljiv. Nastavni plan i program je organizovan na način da studente upozna sa većinom relevantnih oblasti koje su danas cijenjene na tržištu rada. Ovakav način učenja mi je omogućio da se upoznam sa svim oblastima, i tako odlučim koja oblast meni najbolje odgovara i u kom smjeru želim nastaviti svoje stručno usavršavanje.”

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics