Aktuelne vijesti

Konkursi Akademije cjeloživotnog učenja eMPIRICA

Izgradite uspješan tim: uložite u edukaciju svojih zaposlenika

"Nakon što ste pažljivo odabrali tim saradnika koji će raditi za vas potrebno ih je educirati i upoznati s procesima rada i s onim što vi očekujete o njih. Uspješne firme maksimalno se trude da njihovi zaposlenici popune praznine u znanju organizirajući im stručne i treninge takozvanih soft skills vještina.

Uspješni poduzetnici shvaćaju da su zaposlenici njihova najvrednija imovina i da se isplati svaka marka koju ulože u to. Upravo firme s najobrazovanijim i najiskusnijim radnicima vladaju na tržištu.

Često poduzetnici postavljaju pitanje: 'Šta ako uložim novac u njihovu edukaciju pa oni onda odu i napuste firmu?' A zamislite da ne uložite novac u edukaciju svog tima, a oni ostanu kod vas? Šta tada? Kako mislite konkurisati na tržištu i ostvarivati profit s needuciranim timom? Što će se dogoditi ako pokušate uštedjeti novac na pogrešnim stvarima tako što nećete ulagati u svoj tim? Tada ćete ili propasti ili ispasti iz biznisa. Ili još gore, ostat ćete prosječna firma."

PRIJAVU ZA PROGRAME EDUKACIJE POPUNITI OVDJE 

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH jedina je visokoškolska ustanova ovog tipa u široj regiji koja, pored visokoškolskog obrazovanja, pruža i usluge cjeloživotnog obrazovanja. Kvalitet koji nas izdvaja jeste Akademija cjeloživotnog učenja eMPIRICA -  ACU eMPIRICA koja se bavi pružanjem renomirane informatičke i poslovne edukacije za pojedince i kompanije.

Kompanije modernog evropskog profila permanentno insistiraju na unaprijeđenju poslovne izvedbe i podizanju svoje profesionalnosti na viši nivo. Da bi bili još uspješniji u poslu koji radite potrebno je da ojačate svoje stručne kompetencije primjenom novih pristupa svakodnevnom poslovanju.

Akademija cjeloživotnog učenja eMPIRICA vam nudi napredne programe, seminare i treninge informatičke i poslovne edukacije kojima ćete unaprijediti svoje znanje, poslovanje, efikasnost i  profesionalnu izvedbu. 

  • Program Cisco akademije mrežnih tehnologija, nastava počinje nakon formiranja kompletne grupe. O načinu organizacije i izvođenja programa Cisco akademije na Lokalnoj Cisco akademiji VS eMPIRICA pročitajte OVDJE
  • IC³ program informatičke pismenosti, OTVOREN KONKURS, nastava počinje nakon formiranja kompletne grupe.
  • Programi i treninzi poslovno komunikacijskih vještina u saradnji sa renomiranom kućom Halpet d.o.o. iz Zagreba (www.halpet.hr). PROMOTIVNE CIJENE za zatvorene treninge (grupa polaznika iz iste kompanije) pripremljene i izvedene prema specifičnim zahtjevima kompanije-klijenta!

O PROGRAMIMA AKADEMIJE CJELOŽIVOTNOG UČENJA eMPIRICA

CISCO akademija mrežnih tehnologija (CISCO Networking Academy)

Cisco Akademija Mrežnih Tehnologija postoji u 165 zemalja svijeta i u svakoj se odvija po istovjetnom principu. Program obuke traje 280 sati, kroz četiri semestra. Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti. O načinu organizacije i izvođenja programa Cisco akademije na Lokalnoj Cisco akademiji VS eMPIRICA pročitajte ovdje.

Programi informatičke pismenosti

IC³ je globalni edukacijski i certifikacijski program dizajniran za sticanje i certifikaciju digitalne pismenosti u oblasti osnova korištenja računara i Interneta. To je prvi certifikat priznat od strane National Skill Standards Board (NSSB). Najnoviji  IC³ program poznat kao IC3-GS5 (Global Standard 5) uključuje module: Computing Fundamentals, Key Applications, Living Online.

Namijenjen je onima koji žele povećati nivo informatičkih znanja u svrhu proširenja mogućnosti za zapošljavanje. Diplome osnovne informatičke pismenosti otvaraju vrata za radna mjesta na kojima se traži znanje rada na računaru i Internetu.

Programi poslovno komunikacijskih vještina

Programi poslovno komunikacijskih vještina se nude u saradnji sa renomiranom edukacijskom kućom HalPet poslovna komunikacija d.o.o. iz Zagreba (www.halpet.hr), čiji stručnjaci već dvadeset godina omogućavaju treninge poslovnim ljudima i vodećim firmama iz cijele Hrvatske.

Programi poslovno komunikacijskih vještina sastoje se od programa: menadžerskih vještina, komunikacijskih vještina, poslovnog engleskog jezika, prodajnih vještina i drugih modernih tehnika kojima se poboljšava profesionalna izvedba.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics