Aktuelne vijesti

Upis studenata

 

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom visokoškolske ustanove i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh. Želimo vam da u tome budete što uspješniji, i da odaberete zanimanje koja će vam donijeti brzo zaposlenje i slobodu kod odabira radnog mjesta, moderna znanja i iskoristive vještine. 

S ponosom ističemo da je Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u potpunosti osposobljena i spremna ponuditi takvo perspektivno obrazovanje u oblasti informacijsko-komunikacijskih tehnologija. U prilog tome najbolje govori činjenica da 90% naših diplomiranih studenata dobije posao u struci unutar 3 mjeseca po diplomiranju, a često već tokom studija.

Konkurs za upis studenata u akademskoj 2023./2024. godini biće objavljen u junu 2023. godine. Do tada, možete se priijaviti na predupis OVDJE. 

O prednostima studiranja na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA možete se informisati OVDJE.

Ovo je najbolje vrijeme da na miru odlučite šta želite studirati i čime se želite profesionalno baviti, što će odrediti koliko ćete biti uspješni i materijalno obezbijeđeni kroz svoju profesiju. Stoga vam Visoka škola eMPIRICA nudi da uskoro rezervišete mjesto za studij na naša dva prestižna i jedinstvena studijska programa: Poslovna informatika i Inženjerska informatika.

 

BROŠURA - VODIČ ZA STUDENTE>>>

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics