Aktuelne vijesti

Studentica i nastavnik eMPIRICE na Erasmus+ razmjeni u Ljubljani

 

Studentica II. godine Poslovne informatike na Visokoj školi eMPIRICA u Brčkom, Adisa Omerhodžić, ovaj semestar provodi na Visokoj školi za poslovne nauke u Ljubljani, gdje pohađa nastavu u okviru Erasmus+ projekta mobilnosti između Visoke škole eMPIRICA i Visoke škole za poslovne nauke iz Ljubljane. Ispiti koje položi tokom boravka na Visokoj školi za poslovne nauke u Ljubljani priznaju joj se po povratku na matičnu ustanovu.

U novembru ove godine na Visokoj školi za poslovne nauke u Ljubljani boravio je i predavač Visoke škole eMPIRICA mr.sc. Muhdin Mujačić, koji je u okviru razmjene akademskog osoblja na istom Erasmus+ projektu  predavao tamošnjim studentima na predmetu Komunikacije i mreže.

Visoka škola eMPIRICA je vrlo aktivna u Erasmus+ projektima razmjene studenata i akademskog osoblja, i iste koristi za inoviranje obrazovnih pristupa, razmjenu znanja, dobre prakse i ideja, kao i unaprijeđenje iskustava svojih studenata.

Do kraja ak. 2017./2018. godine očekuju nas još 4 mobilnosti u okviru navedenog projekta, 2 nastavnika iz Ljubljane dolaze u Brčko i Tuzlu, a dva naša nastavnika odlaze da predaju u Ljubljanu.

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics