Aktuelne vijesti

eMPIRICA u Tuzli u novoj zgradi

Visoka škola eMPIRICA u Tuzli od ponedeljka, 21.08.2017. godine posluje u novoj, moderno opremljenoj zgradi, koja se nalazi na adresi Fočanska 1, u neposrednoj blizini Brčanske Malte i naselja Sjenjak.

Pored amfiteatara, učionica i laboratorija, obezbijedili smo i radni prostor te sve potrebne resurse za start-up kompanije u okviru našeg poslovno inovacijskog centra. Naši studenti tako poduzetničku ICT karijeru mogu graditi još tokom studija ili odmah po diplomiranju, u okruženju koju im besplatno obezbjeđuje eMPIRICA.

U novom i moderno opremljenom okruženju, uz ostale prednosti koje eMPIRICA pruža svojim studentima - od savremenog nastavnog plana i programa, jedinstvenih ICT resursa za potrebe studiranja (Cisco Networking Academy, Oracle Academy, Microsoft Imagine Premium, Cisco Spark, Office 365 i drugi), učestvovanja u Erasmus+ projektima mobilnosti, putovanja na konferencije i kongrese, mogućnosti rada na STEM akademiji - čime zarađuju za školarinu, pa do priprema za pokretanje vlastitog biznisa u okviru našeg poslovno inovacijskog centra, Visoka škola eMPIRICA predstavlja prvi izbor za one buduće studente koji svoju karijeru žele graditi u jednoj od najbrže rastućih i najtraženijih industrija u svijetu - ICT.

Konkurs za upis studenata u akademskoj 2017./2018. godini možete pogledati OVDJE.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics