Aktuelne vijesti

Ideje i aplikacije naših inovativnih studenata

Jasmin Stovrag, student treće godine studijskog programa Inženjerska informatika razvio je android aplikaciju „eMPIRICA“, koja je objavljena na Amazon Apps, a koju možete instalirati klikom na sliku ispod:

Aplikacija je razvijena korištenjem platforme Android Studio i omogućava brz pristup često korištenim stranicama i servisima Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA:  eMPIRICA WebSite,  eMPIRICA eCampus i eMPIRICA WebMail, stvarajući tako jedan kompaktan pregled servisa koje studenti i nastavnici Visoke škole eMPIRICA najčešće koriste:

  • eMPIRICA WebSite sadrži ažurirane informacije o Visokoj školi eMPIRICA,
  • eMPIRICA eCampus je platforma Visoke škole eMPIRICA za e-učenje, prvenstveno namijenjena studentima na daljinu,
  • eMPIRICA WebMail je mail platforma Visoke škole eMPIRICA namijenjena njenim studentima i nastavnicima.

Aplikacija ima i dodanu mogućnost uvećavanja dijelova stranica klikom na dugme (+) za uvećanje i (-) za obrnutu akciju. Stranice su napravljene tako da podržavaju formate mobilnih uređaja.

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics