Aktuelne vijesti

Trening za uposlenike JP Komunalno Brčko

U prostorijama Visoke škole eMPIRICA u Brčkom, u ponedjeljak, 16.11.2015. godine, započeo je intenzivni trening za uposlenike JP Komunalno Brčko, u oblasti primjene tehnologija e-učenja u korporativnom okruženju, koji je trajao do 26.11.2015. godine.

Treneri Visoke škole eMPIRICA obučili su polaznike da samostalno kreiraju on-line kurseve za potrebe korporativne edukacije, pri čemu će JP-u Komunalno Brčko biti stavljena besplatno na raspolagane platforma za e-učenje Visoke škole eMPIRICA - eCampus, u trajanju od 3 mjeseca. Ciljevi obuke  su bili upoznati uposlenike sa:

  • LMS/LCMS sistemom eCampus za korporativno učenje na daljinu

  • autorskim alatima za razvoj multimedijskog e-kursa

  • web konferencijskim sistemom za potrebe sinhronog korporativnog učenja na daljinu.

Tokom obuke polaznici su izradili vlastite multimedijske e-kurseve  na LMS/LCMS sistemu eCampus koji će biti dostupni svim uposlenicima JP Komunalno Brčko tokom probnog perioda od 3 mjeseca. Razvijeni e-kursevi će omogućiti edukaciju ostalih zaposlenika JP Komunalno Brčko iz oblasti: Upravljanje projektima, Poslovna organizacija  i Informacijska sigurnost na radnom mjestu.

Ovaj trening je realizovan na osnovu Ugovora o poslovno-tehničkoj i saradnji u nastavi i organizovanju edukacije, potpisanog od strane JP Komunalno Brčko i Visoke škole eMPIRICA. 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics