Aktuelne vijesti

Stipendije na Odjeljenju Visoke škole eMPIRICA u Tuzli

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA raspisala je Konkurs za dodjelu dvije stipendije za studij na Odjeljenju Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Tuzli u punom iznosu školarine za sve tri godine studija, za upis u akademskoj 2015./2016. godini, za studijske programe Poslovna informatika i Inženjerska informatika, za redovan način studiranja, za specificirane kategorije studenata. Konkurs ostaje otvoren do 19.09.2015. godine. Konkurs možete pogledati OVDJE.

Za sve ostale kandidate koji se prijave u prvom upisnom roku – do 15.07.2015. godine na Odjeljenje Visoke škole eMPIRICA u Tuzli, a koji odaberu redovan način studiranja i plasiraju se među prvih 10 na zbirnoj rang listi primljenih kandidata, i pri tome imaju ostvaren prosjek ocjena u srednjoj školi 4.0 ili više, Visoka škola eMPIRICA odobrava popust od 10% na iznos jednogodišnje školarine*.

Visoka škola eMPIRICA na ovaj način želi približiti svoje inovativne studijske programe Poslovna informatika – sa dvojnom BiH-slovenačkom diplomom i Inženjerska informatika – sa integriranom i besplatnom Cisco akademijom, svojoj prvoj generaciji studenata u Tuzlanskom kantonu.

*Nije moguće kombinovanje stipendija i/ili popusta po više kriterija, kandidat se odlučuje za jedan.

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics