Aktuelne vijesti

Cisco akademija na eMPIRICI - nevjerovatna ponuda

Postanite vlasnik jednog od najtraženijih svjetskih ICT certifikata, učeći od kuće i uz najpovoljnije finansijske uslove

Jedinstvena ponuda u BiH - pohađajte Cisco akademiju mrežnih tehnologija iz svog doma kombinujući  najsavremenije tehnološke platforme učenja na daljinu: Cisco Telepresence, Cisco WebEx, Cisco NetSpace i eCampus. Potrebno je samo da imate pristup Internetu i računar, te dobru volju.      

Obavezne LAB vježbe koje se izvode na Cisco opremi, dva do tri puta u toku semestra za Vas organizujemo u Brčkom, Tuzli ili Zenici. U istim gradovima organizujemo i polaganje završnog ispita.

Nastava počinje 23.02.2015. godine.

Zbog specifičnosti ovakvog načina izvođenja nastave, nudimo Vam i posebne finansijske pogodnosti – 4 semestra Cisco CCNA programa, za nevjerovatnih 1.199,00 KM (redovna cijena 2.000,00 KM)!

Svi kandidati koji uspješno završe Cisco akademiju dobijaju Vaucher sa 50% popusta za polaganje ispita za sticanje industrijskog CCNA certifikata.

I to nije sve!!!!

Kandidatima koji uspješno završe CCNA program Cisco akademije na Visokoj školi eMPIRICA i potom se odluče za studij na Visokoj školi eMPIRICA, nudimo posebne finansijske pogodnosti - 50% popusta na školarinu za prvu godinu studija, kao i priznata 4 položena ispita na studijskom programu Inženjerska informatika koji se slušaju prema programu CCNA.

Cisco Networking Academy je globalni edukacijski program koji polaznicima omogućava sticanje fundamentalnih ICT vještina u oblasti dizajna, izgradnje i upravljanja kompjuterskim mrežama, kao i sticanje drugih vještina potrebnih za razvoj karijere, kao što su rješavanje problema, timski rad i kritičko razmišljanje. Program je ustanovljen 1997. godine, jedinstven je u cijelom svijetu, i godišnje ga pohađa 900.000 polaznika.
Akademija omogućava pristup on-line kursevima, interaktivnim alatima, praktičnim treninzima i mrežnim simulacijama u cilju razvoja praktičnih vještina koje će polaznicima pomoći u ostvarenju karijere u oblasti ICT u skoro svim vrstama industrije i poslovanja širom svijeta.
Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti.

Kompletan CCNA program Cisco akademije traje 280 sati, kroz četiri semestra. Svaki semestar traje 14 sedmica.  Nastavni materijali i ispiti su na engleskom jeziku, dok se predavanja i vježbe izvode na jezicima BiH.
Nakon svakog odslušanog semestra Cisco CCNA programa polaže se pripadajući završni ispit koji se sastoji od praktičnog i teorijskog dijela, nakon čega se stiče certifikat za navedenu oblast izdat od strane Cisco Academy programa. Svaki od četiri certifikata izdana od stane Cisco Academy predstavljaju dokaz da je kandidat uspješno završio taj dio CCNA programa i na njima se navodi oblast koja  je odslušana i položena. Osim toga, Visoka škola eMPIRICA uspješnim kandidatima izdaje dodatno i svoj certifikat za kompletan CCNA program.

Više informacija o lokalnoj Cisco akademiji mrežnih tehnologija VS eMPIRICA možete pročitati OVDJE.

ISKORISTITE OVU NEVJEROVATNU PONUDU, POVEĆAJTE SVOJE ŠANSE ZA ZAPOSLENJE, POSTANITE NAJTRAŽENIJI ICT KADAR NA TRŽIŠTU!

OČEKUJEMO VAS, BROJ MJESTA JE OGRANIČEN.

Dodatne infomacije na:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+387 61 164 694

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics