Aktuelne vijesti

Kako su studenti ocijenili eMPIRICU u ak. 2013./2014. godini

U skladu sa Politikom osiguranja kvaliteta na Visokoj školi eMPIRICA i procedurama provjere kvaliteta transnacionalnog studija na Visokoj školi eMPIRICA od strane agencije NAKVIS (www.nakvis.si) sprovodimo periodičke (semestralne i godišnje) studentske evaluacije.

Ovim evaluacijama se vrši vrednovanje nastavnog procesa, nastavnog osoblja, administrativnog osoblja i same visokoškolske ustanove, od strane studenata. Evaluacije su anonimne i realizuju se pomoću web servisa Faculty of Social Sciences iz Ljubljane (www.1ka.si). Studenti dobivaju link na anketu koja je aktivna određeno vrijeme, u kojem periodu trebaju pristupiti njenom popunjavanju. Rezultati studentskih evaluacija osnova su za daljnji rad na poboljšanju nastave, odnosa nastavnik-student i kompletnog obrazovnog okruženja na Visokoj školi eMPIRICA.

Svjesni značaja kojeg ove ankete imaju za unaprijeđenje kvaliteta na Visokoj školi eMPIRICA, veliki broj studenata je ozbiljno pristupio njihovom popunjavanju u akademskoj 2013./2104. godini, čime su dobivene pouzdane povratne informacije. Rezultati anketa pokazuju visok stepen zadovoljstva studenata nastavnim osobljem, administrativnim osobljem i samom Visokom školom kao ustanovom.

Kako studenti ocjenjuju Visoku školu eMPIRICA u akademskoj 2013./2014. godini možete pogledati klikom na SLIKU ispod.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics