Aktuelne vijesti

Apel za prikupljanje pomoći

Dragi studenti i zaposlenici Visoke škole eMPIRICA,

 

Sve nas je zadesila ova neviđena prirodna katastrofa, zbog najvećih padavina zabilježenih u posljednjih 120 godina u Bosni i Hercegovini.  Mnogi gradovi su pod vodom, bez struje i pitke vode, a građani se bore za život bez osnovnih životnih namirnica, gledajući vlastite domove kako se ruše.

Posebno teška situacija je bila i u Brčkom ova dva dana, kada je poplavljeno više stotina stambenih i poslovnih objekata u i oko grada.

Mi, predstavnici akademske zajednice, moramo među prvima reagovati na ovakvu katastrofu i biti ti koji će pokazati veliku humanost na djelu.

Ovim putem pozivamo sve zaposlenike Visoke škole eMPIRICA, kao i studente koji nisu sa ugroženih područja, a koji su u mogućnosti, da se odazovu pozivu za prikupljanje hrane, garderobe i drugih potrepština za sve ugrožene.

Sabirni centar će biti organizovan u prostorijama Visoke škole eMPIRICA u utorak, 20.05.2014. godine u periodu 08:00 – 14:00.

Visoka škola eMPIRICA će, sa svoje strane, izvršiti nabavku neophodne hrane i higijenskih sredstava, koje ćemo zajedno sa onim što donesu naši zaposlenici i studenti u utorak odnijeti na sabirno mjesto u Brčkom.

 

 

 

 

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics