Aktuelne vijesti

10 godina iskustva u Cisco Academy programu

 

Program Cisco Networking Academy pokrenuo je seriju priznanja svima koji su na bilo koji način podržali program kroz lokalne/regionalne Cisco akademije. Definisano je nekoliko kategorija, a jedna od njih je Instructor Years of Service Recognition koja prepoznaje Cisco Certified Academy instruktore.

Direktor Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA mr.sci. Muhdin Mujačić dobio je priznanje za desetogodišnje aktivno učestvovanje u Cisco Networking Academy programu. Pored gosp. Mujačića još samo tri instruktora sa područja Bosne i Hercegovine su dobili ovo prestižno priznanje.

Također, Visoka škola eMPIRICA je dobila priznanje za prvu godinu pružanja usluga edukacije kroz Lokalnu Cisco akademiju VS eMPIRICA koja djeluje u okviru Akademije cjeloživotnog učenja eMPIRICA.

31 student studijskog programa Inženjerska informatika na Visokoj školi eMPIRICA pohađao je besplatno prvi semestar Cisco akademije mrežnih tehnologija tokom ljetnog semestra akademske 2012./2013. godine u okviru predmeta Uvod u računarske mreže. Preostala tri semestra Cisco akademije su također besplatno uključena u ovaj studijski program.

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics