Aktuelne vijesti

Drugi upisni rok na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA organizuje DRUGI UPISNI ROK, za preostala slobodna mjesta na studijskim programima Inženjerska informatika i Poslovna informatika, uz mogućnost odabira načina studiranja: redovan studij ili studij na daljinu.

Podnošenje prijava za upis na drugom upisnom roku počinje 19.08.2013. godine i traje do 21.09.2013. godine. U tom periodu zainteresovani kandidati mogu predati svoje PRIJAVE i prateću dokumentaciju, definisano uslovima KONKURSA.

Spisak primljenih kandidata objavit će se 23.09.2013. godine, a upis primljenih kandidata obavit će se od 23.09.2013. do 28.09.2013. godine.

Za sve one koji žele odabrati studij koji će im omogućiti atraktivan i dobro plaćen posao informatičkog stručnjaka Visoka škola eMPIRICA predstavlja pravi odabir. Inovativan, ambiciozan i kreativan nastavni tim Visoke škole eMPIRICA kreira za vas obrazovno okruženje prilagođeno potrebama studenata, pružajući savremena i upotrebljiva informatička znanja i vještine prema standardima kvalitetnog visokoškolskog obrazovanja.

Dobro došli na eMPIRICU, budući Bachelori Inženjerske informatike i Bachelori Poslovne informatike!

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics