Aktuelne vijesti

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija!

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija: nastavu, e-materijale, konsultacije, savjetovanja, web servise, ispite, izradu i odbranu završnog rada.

Školarinu za jednu studijsku godinu studenti mogu plaćati Visokoj školi eMPIRICOM jednokratno, kroz 6 ili 12 rata. Studentima smo također obezbijedili opciju plaćanja putem beskamatnog studentskog kredita u saradnji sa komercijalnim institucijama, gdje se iz kredita pokrivaju troškovi školarine kroz 12 jednakih mjesečnih rata.

Za svakog našeg studenta obezbijedili smo dodatno i besplatno MS Azure Dev Tools for Teaching i Oracle Academy razvojne alate i obrazovne sadržaje, Cisco WebEx Teams kolaboracijsko okruženje i Microsoft Office 365 skup usluga i alata u oblaku.

U okviru školarine, te ugrađeno u nastavni plan i program, svi naši studenti Inženjerske informatike besplatno pohađaju četiri semestra Cisco Akademije mrežnih tehnologija - poklanjamo vam 2000 KM koliko iznosi cijena pohađanja programa Cisco akademije na tržištu. Kroz ovu specijalističku edukaciju bit ćete osposobljeni za polaganje testa za Cisco industrijski certifikat, jedan od svjetski najcjenjenijih certifikata u oblasti mrežnih tehnologija. 

Dodatna pogodnost  "4 za 3" - svim studentima ugovorom obezbjeđujemo GODINU+, dodatnu godinu studiranja u slučaju prve obnove jedne od studijskih godina, za koju ne plaćaju pune troškove školarine, nego se školarina umanjuje proporcionalno broju ostvarenih ECTS kredita za studijsku godinu koja se obnavlja. 

 

Cijena upisnine i školarine

Studijski program Inženjerska informatika

Godišnja upisnina 170 KM
Godišnja školarina - 1 rata 2.900 KM
Godišnja školarina - 6 rata 700 KM + 5x520 KM
Godišnja školarina - 12 rata 700 KM + 11x253 KM
Godišnja školarina (studentski kredit) 12x261 KM

 

Studijski program Poslovna informatika

Godišnja upisnina 170 KM
Godišnja školarina - 1 rata 2.650 KM
Godišnja školarina - 6 rata 700 KM + 5x464 KM
Godišnja školarina - 12 rata 700 KM + 11x225 KM
Godišnja školarina (studentski kredit) 12x239 KM

 

Popuste na školarinu pri upisu studenti mogu ostvariti učešćem na testiranju eMPIRICA ICT Challenge, koje organizujemo svake godine u martu, aprilu i maju. 

Sa Visokom školom računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA postat ćeš istinski informatički stručnjak, i moći ćeš birati atraktivan posao u BiH i bilo gdje u svijetu!

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics