Aktuelne vijesti

Programi Cisco akademije VS eMPIRICA

Cisco akademija VS eMPIRICA nudi sljedeće programe:

  • CCNA(Cisco Certified Network Associate) - osnovni nastavni program koji uključuje temeljna znanja i primjene u području mrežnih tehnologija:
    • Cisco Certified Network Associate program Routing & Switching– kao dio CCNA Exploration programa, polaznici usvajaju tehničke vještine koje su potrebne za dobivanje stručnog zvanja iz područja mrežnog rada kao i za uspjeh u brojnim zanimanjima vezanima uz mrežni rad kao što su mrežni tehničar, mrežni administrator ili mrežni inženjer. Ovaj program odvija se u zahtjevnijim, opsežnim, teoretskim i praktičnim uslovima, sličnim praksama u visokoškolskim obrazovnim institucijama. Od polaznika programa CCNA Exploration očekuju se napredne vještine rada na računaru i dobro poznavanje engleskog jezika.
    • CCNA Security - nastavni program koji uključuje temeljna znanja i primjene u području sigurnosti računarskih mreža. Program će  pripremiti polaznike za dizajniranje, implementiranje i potporu sigurnosti umreženih uređaja.
    • Fast CCNA Bundle  ( CCNA R&S + Security) – ubrazni kurs za polaznike koji su završili CA po starom programu ili imaju dovoljna predznanja iz oblasti računarskih mreža
  • IT Essentials - osnovni nastavni program koji polaznike uvodi u svijet osobnih računara i Windows operativnog sistema.

Cisco akademija VS eMPIRICA trenutno vrši upis na CCNA program Routing & Switching, CCNA Security i Fast CCNA Bundle.

 Opširnije o programu CCNA Routing and Switching pogledajte OVDJE a više detalja o CCNA Security nađite OVDJE

Upis studenata u akademskoj 2020/2021 godini

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – transnacionalni studij

Visoka škola eMPIRICA i Visoka šola za poslovne vede iz Ljubljane dobili su od Slovenačke agencije za osiguranje kvaliteta u visokom obrazovanju NAKVIS (www.nakvis.si) odobrenje da mogu na Visokoj školi eMPIRICA izvoditi transnacionalni studij na studijskom programu Poslovna informatika uz izdavanje dvojne BiH-SLO diplome.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics