Aktuelne vijesti

Kako nas studenti ocjenjuju

Objavljujemo uz saglasnost studenata koji su učestvovali u diskusiji - postovi sa foruma koji su pokrenuli naši studenti:

Prije svega hvala profesorima, asistentima i svim uposlenicima na VŠ eMPIRICA na trudu da nam studij učine što jednostavnijim, organizovanijim i prije svega zanimljivim. Odnos profesor-student (takođe se odnosi i na asistente) je odličan. Studirao sam i na drugom fakultetu tako da imam nekog iskustva. Predavanja su zaista na visokom nivou kao i sve vježbe. Dakle sve pohvale profesorima i asistentima jer nam pružaju sve ono sto na mnogim fakultetima u većini nedostaje... (Elvir Nuhanović)

Sve pohvale idu nastavnom osoblju kao i svim uposlenicima VŠ eMPIRICA, odnos prema studentima je zaista na zavidnom nivou, kvalitet predavanja nije nimalo narušen, asistentima idu posebne pohvale, jer pružaju ono što na mnogim fakultetima u našoj državi nedostaje... (Miralem Jagodić)

Definitivno se slažem da ovo što se od nas traži je prilično visoko, ali ne nedostižno. Profesori zaista zahtijevaju da se pokaže znanje i definitivno ovo nije fakultet koji će tek onako nekome dati diplomu a da on ne pokaže svoje znanje... (Goran Blagojević)

Ja zaista moram da pohvalim vrijedne asistente, koji su i više nego odlični na vježbama, te da im se zahvalim što su mi pružili toliko znanja (naravno za gradivo koje smo do sada prešli), što su svaku nejasnoću koju sam imala razjasnili do najmanjeg detalja, te zahvaljujući njima sa praktičnim dijelom ispita nisam imala problema... (Jasmina Zukančić)

Sve u svemu, ja sam zadovoljan i defintivno ću da reprogramiram svoje navike, tako da ću svaki dan nakon predavanja učiti to što je taj dan rađeno... (Aleksandar Grbić)

Ja sam očekivao nesto ovako, odnosno pretpostavio sam da neće biti lako. Sa druge strane, moguće je položiti ako se dovoljno uči... Mislim da se pokušava iskopirati ono što se radi na nekim svjetski poznatim visokim školama/univerzitetima, što naravno ne osuđujem, nego je čak i za pohvalu. Provjerava se da li studenti dovoljno znaju za prolaznu ili veću ocjenu, umjesto da se traži bilo šta što ne znaju kako bi ih se oborilo... (Mehdin Hodžić)

Ja bih za sada rekao da je sve organizovano kako treba a da se za prolaz definitivno mora "zagrijati stolica"... (Stanko Brković)

Detaljnije možete pročitati na izvodu iz studentskog foruma pod nazivom  „Vaši utisci poslije prvog testa“ sa naše platforme za e-učenje eCampus OVDJE.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics