Aktuelne vijesti

Poziv maturantima - budućim studentima na PREDUPIS za akademsku 2013./2014. godinu

 PRIJAVA ZA PREDUPIS

Dragi maturanti, budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog mladog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh. Mudri ljudi kažu, "U životu su najvažnija dva odabira: odabir profesije, i odabir bračnog partnera." Želimo vam da kroz ovaj prvi koji vas očekuje prođete što uspješnije, i da odaberete zanimanja koja će vam donijeti brzo zaposlenje i slobodu kod odabira radnog mjesta, moderna znanja i iskoristive vještine. 

S ponosom ističemo da je Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH jedna od visokoškolskih institucija u BiH koja vam može ponuditi takvo perspektivno obrazovanje.

 Mi smo po mnogočemu jedinstveni na BiH prostoru visokoškolskog obrazovanja, a ono po čemu se najviše izdvajamo od ostalih je:

  • Dvojna bosansko-slovenačka diploma na studijskom programu Poslovna informatika. Visoka škola eMPIRICA jedina na teritoriji BiH nudi, prema odobrenju Slovenačke agencije za kvalitetu u visokom obrazovanju NAKVIS, transnacionalni studij Poslovne informatike sa diplomom Visoke škole eMPIRICA i diplomom Visoke šole za poslovne vede iz Ljubljane (Detaljnije na OVOM LINKU).  
  • Besplatan program Cisco akademije mrežnih tehnologija integriran u studijski program Inženjerska informatika. Jedini u BiH educiramo studente u okviru Cisco akademije mrežnih tehnologija kroz sam studijski program - polažete ispite i istovremeno  stičete diplome Cisco akdemije mrežnih tehnologija koje su jedinstvene u cijelom svijetu (Detaljnije na OVOM LINKU).

Ovo je najbolje vrijeme da na miru odlučite šta želite studirati i čime se želite profesionalno baviti, što će odrediti koliko ćete biti uspješni i materijalno obezbijeđeni kroz svoju profesiju. Stoga vam Visoka škola eMPIRICA nudi da već sada sebi rezervišete mjesto za studij na naša dva prestižna i jedinstvena studijska programa: Poslovna informatika i Inženjerska informatika.

Ukoliko još niste sigurni da je Visoka škola eMPIRICA pravi izbor za vas, pročitajte Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA.

Konkurs za upis studenata na prvu godinu studija u akademskoj 2013./2014. godini bit će objavljen u aprilu 2013. godine. Do tada možete popuniti prijavu za PREDUPIS studenata, te sebi rezervisati mjesto za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA.

Pogledajte informativni letak studijskog programa Inženjerska informatika ovdje.

Pogledajte informativni letak studijskog programa Poslovna informatika ovdje.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics