Aktuelne vijesti

VAŽNO - POZIV STUDENTIMA NA SVEČANI AKADEMSKI ČAS

 

Nastava na Visokoj školi eMPIRICA počinje u ponedjeljak  08.10.2012. godine u 9:00 sati svečanim akademskim časom za brucoše. Tom prilikom će se studentima obratiti osnivači naše Visoke škole.

Pozivamo sve redovne i studente na daljinu Visoke škole eMPIRICA da svojim prisustvom uveličaju ovu svečanost te upoznaju svoje profesore, predavače, asistente i kolege studente.

Raspored aktivnosti i predavanja za 08.10.2012. godine:

  9:00 – 10:00 Svečani akademski čas za brucoše
10:00 – 13:00 Predavanje Digitalni sistemi  (Inženjerska informatika)
10:00 – 13:00   Predavanje Osnove menadžmenta (Poslovna informatika)
13:00 – 13:45 Obuka za rad na eCampus platformi za daljinsko učenje i podjela korisničkih pristupnih informacija
14:00 – 14:30 Uvod u korištenje Microsoft DreamSpark softverskog paketa razvojnih alata i dodjela studentskih e-mail računa

PRISUSTVO NA AKTIVNOSTIMA PRVOG DANA U NOVOJ AKADEMSKOJ GODINI, 08.10.2012. GODINE, ZA SVE NAŠE REDOVNE STUDENTE I STUDENTE NA DALJINU JE OBAVEZNO, RADI OBUKE ZA KORIŠTENJE PLATFORME eCAMPUS I OSTALIH SOFTVERSKIH ALATA, TE DODJELE PRISTUPNIH KORISNIČKIH RAČUNA.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics