Aktuelne vijesti

Dodatni upisni rok

 

Na osnovu člana 3. Konkursa za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH i Odjeljenju u Tuzli u akademskoj 2015./2016. godini i člana 17. i 18. Statuta Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH, Senat Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH, na sjednici održanoj 18.09.2015. godine donio je

ODLUKU

o dodatnom upisnom roku za popunu upražnjenih mjesta po Konkursu za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH i Odjeljenju uTuzli u akademskoj 2015./2016. godini 

Član 1.

Organizuje se dodatni upisni rok za popunu upražnjenih mjesta po Konkursu za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH i Odjeljenju u Tuzli u akademskoj 2015./2016. godini za preostala slobodna mjesta na studijskim programima Inženjerska informatika i Poslovna informatika.

Član 2.

Prijem prijava i upis kandidata na dodatnom upisnom roku počinje 21.09.2015. godine i traje do 02.10.2015. godine.

Član 3.

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Zainteresovani kandidati mogu predati svoje prijave i prateću dokumentaciju, definisano uslovima KONKURSA BRČKO i KONKURSA TUZLA.

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics