VIZIJA

Dobrodošli na Visoku školu računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA – Studirajte sa zadovoljstvom!

 

 Cijenjeni studenti, poštovani roditelji,

 

U svakom društvu visokoškolske ustanove su akademske zajednice slobodnih pojedinaca – nastavnika, istraživača i studenata i  predstavljaju najprogresivniji dio društva. Cilj Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA je demonstracija društvene snage, potencijala i vizije, zasnovanih na zacrtanim obrazovnim, naučno-istraživačkim  i globalnim principima. Trudimo se podići konkurentnost u okruženju, povezujući biznis sa naukom i obrazovanjem, kroz sticanje  informatičkih znanja i vještina traženih na tržištu rada.

Stremimo visokom kvalitetu, upostavljamo kriterije kreiranja produktivne vizije budućnosti, omogućavamo mladim ljudima sticanje znanja koja će biti  adekvatno valorizirana u bosansko-hercegovačkom i evropskom društvu. Težimo najvišem kvalitetu nastave, podizanju standarda studiranja, razvoju naučno-istraživačkog rada, razvoju i primjeni nastavnih planova i programa prema Bolonjskim principima i zahtjevima tržišta rada, osiguranju kvaliteta i podizanju moralnih vrijednosti kod svakog pojedinca, kako studenta, tako i nastavnika.

Dvojne diplome, naučna znanja i stručne vještine, te edukacija u oblasti priznatih industrijskih certifikata koje naši studenti stiču završetkom studija na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA omogućavaju im da zaposlenje biraju u Bosni i Hercegovini, zemljama regiona, kao i zemljama Evropske Unije.

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA osigurava svakom studentu kvalitetan studij uz učešće domaćih ali i evropskih akademskih kapaciteta, čime se otvara još jedna dimenzija društvenog i privrednog razvoja ove regije, kao i perspektiva zainteresiranoj studentskoj populaciji, ne samo u ovoj regiji, već i znatno šire. 

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA spremna je preuzeti ulogu kreatora produktivne vizije budućnosti.   

DESET RAZLOGA KOJI ĆE VAS OPREDIJELITI ZA STUDIJ NA VISOKOJ ŠKOLI RAČUNARSTVA I POSLOVNIH KOMUNIKACIJA eMPIRICA >>>

 

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics