LICENCE I AKREDITACIJE

CCNA certifikati

Nakon svakog odslušanog semestra Cisco CCNA programa polaže se pripadajući završni ispit koji se sastoji od praktičnog i teorijskog dijela, nakon čega se stiče certifikat za navedenu oblast izdat od strane Cisco Academy programa. Svaki od  certifikata izdana od stane Cisco Academy programa predstavljaju dokaz da je kandidat uspješno završio taj dio programa Cisco akademije i na njima se navodi oblast koja  je odslušana i položena. Osim toga, Akademija cjeloživotnog učenja eMPIRICA uspješnim kandidatima izdaje i jedan svoj certifikat za kompletan program Cisco akademije.

Samim činom uspješnog završetka programa Cisco akademije kandidati treba da posjeduju sva potrebna znanja za polaganje ispita za sticanje industrijskog Cisco CCNA certifikata.

Svi kandidati koji uspješno polože CCNA 7 program prema propozicijama Cisco akademije (položeni svi testovi sa preko 75% i finalni test iz prvog pokušaja) dobijaju do 50% popusta za polaganje ispita za sticanje industrijskog Cisco CCNA certifikata.

Visoka škola eMPIRICA je u postupku registracije Persons VUE testnog centra koji je jedini ovlašten od strane Cisco za testiranje i izdavanje ovog industrijskog certifikata, tako da će polaganje ovog i drugih sličnih ispita biti omogućeno u Brčkom i Tuzli.

Upis studenata

Dragi budući studenti,

Sada ste u jako značajnoj fazi svog života, odlučujete o svojoj budućnosti odabirom institucije i programa studiranja, što će vam umnogome odrediti cijeli životni put i profesionalni uspjeh.

Opširnije

 

Zašto odabrati studij na Visokoj školi eMPIRICA

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA nudi zaista jedinstvene studijske programe u BiH i visoko kvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

Opširnije

 

Glavnih 10

Deset razloga koji će Vas opredijeliti za studij na Visokoj školi računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA

Opširnije

 

Dvojna diploma – zajednički studij

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčkom i Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM u Tuzli potpisali su ugovore o organizovanju zajedničkih studija prvog ciklusa za sticanje DVOJNE DIPLOME za studijske programe INŽENJERSKA INFORMATIKA i POSLOVNA INFORMATIKA.

Opširnije

 

Cjenovnik - školarina koja pokriva sve troškove studija

Dragi studenti, u želji da Vam studij učinimo finansijski što prihvatljivijim, zadržavajući visok stepen kvaliteta, kreirali smo školarinu koja pokriva sve Vaše troškove tokom studija.

Opširnije

 

Ekvivalencija predmeta i priznavanje industrijskih certifikata

Vjerujemo da su se mnogi od vas već dijelom školovali na drugim visokoškolskim ustanovama. Kod nas se uvažava svako vaše znanje koje je povezano sa našim studijskim programom.

Opširnije

 

Certiport testni centar

Visoka škola eMPIRICA je od 2012. godine ovlašteni Certiport testni centar.

Opširnije
 

Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Lokalna Cisco akademija mrežnih tehnologija VS eMPIRICA

Opširnije

 

 

 

 

YouTube kanal

Web Analytics